Marketingová komunikácia podnikov cestovného ruchu - tvorba a optimalizácia komunikačného mixu - Majtán, Štefan
Poznatky o marketingovej komunikácii a komunikačnom mixe vybraných podnikov cestovného ruchu. Realizácia marketingovej komunikácie. Optimalizácia komunikačného mixu podniku cestovného ruchu s využitím programu Expert Choice.