Recenzia na monografiu: Lívia Adamcová (2010): Einführung in das Studium der deutschen Sprache - Ondrčková, Eva
Recenzia na monografiu autorky L. Adamcovej. Táto monografia prináša nové pohľady v oblastiach skúmajúcich germanistickú lingvistiku zo synchrónneho a kontrastívneho hľadiska. Publikácia vypĺňa medzeru vo vedeckej lingvistickej literatúre, pretože v súčasnosti je výrazný nedostatok diel originálnej povahy, popisujúcich cudzie filológie, ku ktorým patrí aj nemčina.