Kľúčové kompetencie a výučba cudzích jazykov - Kunovská, Ingrid, 1976-
Kľúčové kompetencie predstavujú dôležité predpoklady pre úspech mladých ľudí pri hľadaní pracovných miest a pri ich presadení sa v spoločnosti orientovanej na výkon. Definície a typológie kompetencií od niektorých jazykovedcov a inštitúcií.