Medzijazyková homonýmia medzi ruštinou a slovenčinou z pohľadu učiteľa - Rechtoríková, Gabriela
Problémy homonýmie prezentované na materiáli rusko-slovenskej homonýmie, jednotlivé druhy a príklady k nej. Možná interferencia pri výučbe jazyka, polysémia a rusko-slovenské paronymá. Tabuľka lexiky, v ktorej sa uvádzajú najčastejšie sa vyskytujúce rusko-slovenské homonymá.