Švajčiarsky spisovný a nespisovný variant nemeckého jazyka - vývin a základné znaky - Mrázová, Mária
Spisovný a nespisovný variant švajčiarskej nemčiny. Všeobecné črty oboch variantov, oblasť, v ktorej sa používajú a ich vzájomný vzťah. Rozdiely v používaní v písomnej a ústnej komunikácii. Tendencie v školskom systéme Švajčiarska v minulosti a dnes.