Realizácia didaktických cieľov, metód a postupov v procese výučby nemeckého odborného ekonomického jazyka - Kanisová, Zdenka
Vvýučba nemeckého odborného ekonomického jazyka vyžaduje výber vhodných didaktických princípov, metód a postupov, ako aj použitie kvalitných učebných materiálov, v interakcii s profesionálne a osobnostne kvalitne pripraveným učiteľom a študentom, v prepojení s didaktickým cieľom - sprostredkovať študujúcim súbor jazykových vedomostí a komunikatívnych zručností v oblasti odborného ekonomického jazyka.