Komparácia vybraných krajov Slovenska prostredníctvom ukazovateľov priemyslu - Megyesiová, Silvia, 1969-
Rozvoj destinačného marketingu vo svete. Analýza vývoja tržieb za vlastné výkony a tovar a priemernej mesačnej mzdy Košického a Prešovského kraja a ich porovnanie s Bratislavským krajom. Účelom tohto porovnania je identifikácia oblastí pre uplatnenie destinačného marketingu na rozvoj týchto regiónov.