Veľké úspory sa skladajú z malých krokov - Marianyi, Peter
Šetrenie financií v samospráve a možnosti úspory energií a tepla. Alternatívni dodávatelia a investičné opatrenia. Najprogresívnejšie zdroje tepla. Racionálne využívanie energie. Úspora energie a modely financovania.