WikiLeaks: Krásný nový svět a žádní diplomaté v něm - Ditrych, Ondřej
Stiahnutie štvrť milióna diplomatických depeší z amerického armádneho internetu Siprnet. Tzv. Cablegate - útok nielen na USA, ale na celé medzinárodné spoločenstvo a sabotáž mierových vzťahov medzi štátmi. Čo obsahujú depeše. Diplomacia ako inštitucionalizované celosvetové spiknutie?