Druhy soudobé diplomacie - Jungbauer, Radomír
Druhy modernej diplomacie. Bilaterálna diplomacia. Zastupiteľské úrady. Rozmach konferenčnej diplomacie v 20. storočí. Summity ako dôležitý nástroj diplomacie. Parlamentná diplomacia. Potenciál verejnej diplomacie. Neoficiálna diplomacia alebo diplomacia druhej koľaje.