Slováci uprednostňujú vlastníctvo pred nákupom starostlivosti o vec lízing je hnacím motorom podnikania novovznikajúcich a malých firiem - Škriniar, Pavel, 1979-
Výhody operatívneho lízingu a jeho využívanie. Metodika výpočtu ceny vyplývajúcej z rizika. Dĺžka lízingovej zmluvy. Distribučné kanály lízingových spoločností. Záujem o produkty lízingových spoločností.