Ako ďalej s riadením inovačných procesov? (v smere trvalo udržateľného - environmentálne orientovaného rozvoja) - Molnár, Pavol
Doterajší prístup k riadeniu inovácií. Nové spotrebiteľské a výrobné správanie. Iniciatíva Európskej komisie - Únia inovácií. Uhlíková stopa. Niektoré konkrétne príklady, ako znížiť uhlíkovú stopu. Využívanie biomasy v inováciách v energetickom hospodárstve. Inovácie smerom k znižovaniu spotreby energie. Ekologická veža Burj v Dubaji. Inovácia vo využití potravinového odpadu.