Kvalita produktov ekologického a konvenčného poľnohospodárstva - Vybíralová, Júlia
Na základe porovnávania kvality produktov konvenčného a ekologického poľnohospodárstva nemožno ekologické produkty jednoznačne považovať za lepšie. Z hľadiska nutričnej, hygienickej a technologickej stránky sú spravidla výhodnejšie biopotraviny. Zo stránky senzorickej však nespĺňajú vždy prepísané normy.