Technológie Huawei rozširujú naše spektrum komunikácie nové možnosti pre firmy, pestrejší a bohatší každodenný život ľudí - Filin, Juraj
Rozhovor s generálnou manažérkou Huawei Technologies (Slovak), s. r. o., Fei Liling a obchodným a marketingovým riaditeľom Petrom Cuperom. Globálny trh telekomunikačných a technických zariadení. Nadnárodná čínska spoločnosť a prínos pre Slovensko.