Prerábate na virtualizácii? bez jasného procesného riadenia môžu nastať drahé prekvapenia - Lilov, Andrej
Virtuálne IT prostredie a procesné riadenie (ITIL). Celkové prevádzkové náklady a ich úspora (TCO). Kombinácia procesov a nástroje spoľahlivej prevádzky IT služieb. Architektúra virtuálneho prostredia. Plán technickej podpory.