Dôveru vrátia cenné rady
Zmena nákupných zvykov spotrebiteľa v kontexte krízy. Menej optimizmu, viac opatrnosti, zodpovedný prístup. Spotrebitelia pred nákupom používajú internet. Súčasný spotrebiteľ si nákupy riadi sám.