Priestorová autokorelácia - metóda vymedzovania a klasifikácie regiónov v kontexte sociálno-ekonomickej regionalizácie Slovenskej republiky - Slavík, Vladimír
Problematika existencie diferencovaných rozvinutých, resp. rozvojových oblastí v Slovenskej republike z aspektu ekonomickej aktivity obyvateľstva.