Pripravované zmeny v postupoch účtovania od 1. januára 2011 - Meluchová, Jitka, 1965-
Novela Ministerstva financií SR pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva s účinnosťou od 1. januára 2011. Komentár pripravovaných zmien.