Doložkové novinky - Valachovičová, Viktória
Medzinárodné obchodné podmienky - INCOTERMS sa používajú ako dodacie podmienky kúpnych zmlúv. Dohodnutá doložka neovplyvňuje iba záväzky predávajúceho a kupujúceho, ale aj ďalšie zúčastnené subjekty - dopravcov, zasielateľov, poisťovne, banky, sprostredkovateľov a pod. Od roku 2011 je v platnosti už ôsma verzia Incoterms.