Kompetencie a úlohy manažérov pri zavádzaní business intelligence v podniku - Olexová, Cecília, 1976-
Charakteristika a vymedzenie kompetencií manažérov ako predpokladu úspešnosti zavádzania business intelligence. Určenie hlavných úloh manažérov v procese implementácie business intelligence v podniku.