Co se skrýva za legendárními džínsy - Hudáková, Ivana, 1976-
História najpopulárnejších a najoobľúbenejších nohavíc na svete. Podnikateľ Levi Strauss a jeho podnikateľské zmýšľanie. Vznik a vybudovanie značky Levi´s. Kľúčové hodnoty vo firme Levi Strauss.