Príslovia a porekladlá v súčasnom ruskom a slovenskom jazyku politiky - Dulebová, Irina
Výskum jazyka politiky, zákonitostí jeho fungovania a používaných jazykových prostriedkov v ruskej a slovenskej jazykovede. Vplyv parémií príslovno-porekladlového typu na formovanie slovenského a ruského politického diskurzu.