Nástroje a prínosy Business Intelligence v riadení podnikov - Čarnický, Štefan
Príspevok skúma potrebu zavádzania a využívania systémov BI v práci manažérov podnikov, poukazuje na cyklus BI, poskytuje prehľad nástrojov využívaných v BI a identifikuje hlavné prínosy BI v riadení podnikov.