Innovation and knowledge sourcing in the Vienna ICT manufacturing sector - Tödtling, Franz
Povaha a rozmiestnenie inovácií a zdrojov informácií v IKT sektore spracovateľského priemyslu v regióne Viedeň. Viedeň považovaná za najlepší príklad fragmentovaného metropolitného regionálneho inovačného systému.