Úloha obalů v logistických řetězcích - Cempírek, Václav
Rozdelenie obalov v logistických reťazcoch: spotrebiteľské (primárne) obaly, skupinové (sekundárne) obaly a prepravné (terciárne) obaly. Požiadavky na voľbu obalov. Inteligentné balenie. Aktívne obaly potravinových výrobkov. Monitorovanie kritických bodov. Pomocné obalové prostriedky.