Schválenie interpretácie IFRIC 12 pre použitie v Európskej únii - Tumpach, Miloš, 1970-
Orgány Európskej únie schválili 25.3.2009 interpretáciu IFRIC 12, týkajúcu sa koncesií na poskytovanie služieb (Service Concession Arrangements).