Využitie semestrálnych prác vo vyučovacom procese odborného anglického jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Kurdelová, Ľubica
Súčasťou vyučovacieho procesu na Ekonomickej univerzite v Bratislave je vypracovanie semestrálnych prác v odbornom anglickom jazyku, ktoré takisto prispievajú k zvyšovaniu kvality jazykových vedomostí študentov. V príspevku sú uvedené metódy postupu vypracovania semestrálnych prác. Rovnocennne dôležité sú aj prezentácie semestrálnych prác študentami s dôrazom na verbálnu aj neverbálnu komunikáciu.