Správa a riadenie štátnych podnikov - quo vadis? - Kotlárik, Michal
Usmernenia OECD týkajúce sa správy a riadenia štátom vlastnených podnikov. Zabezpečenie účinného právneho a regulačného rámca pre štátne podniky. Princípy správy a riadenia podnikov. Osobitnosti štátneho sektora.