Vydanie predfinálnej verzie štandardu IFRS 1 - Tumpach, Miloš, 1970-
Publikovaný návrh novely IFRS 1, prichádza s ďalšími povolenými výnimkami uplatňovanými pri úplnom prechode na vykazovanie podľa IFRS.