Google Apps Education aneb i školy musejí šetřit - Vohradský, Jiří
Oboznámenie sa so súborom webových aplikácií a služieb Google Apps pre školy. Hlavné kritéria použiteľnosti pre čo najširšie spektrum škôl, komplexnosť a modernosť. Základné varianty bezplatnej školskej verzie.