O tolerancii a intolerancii - Korený, Peter
Pohľad na toleranciu a intoleranciu. Normatívne požadované morálne "Áno" a odlišné presvedčenia morálneho "Nie". Rešpekt a tolerantnosť v modernom pluralitnom svete. Súlad a vzťah k odlišným hodnotám. Klasické pragmatické argumenty.