Vydanie novely etického kódexu profesionálneho účtovníka - Tumpach, Miloš, 1970-
V júli 2009 vydala Medzinárodná federácia účtovníkov novelu etického kódexu. Etický kódex je záväzný iba nepriamo, na základe schválenia jeho záväznosti príslušnou národnou organizáciou účtovníkov alebo audítorov.