Od účetní závěrky k přiznání DPPO a zpět - Děrgel, Martin
Účtovná závierka patrí k najdôležitejším a najzložitejším úlohám každého účtovného obdobia. Presný a verný obraz o stave majetku, záväzkov a vlastného kapitálu účtovnej jednotky. Postup pri zostavovaní účtovnej závierky a daň z príjmu právnických osôb (DPPO).