Interpretácia a správne použitie zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia - Luknárová - Kutišová, Dalila
Postavenie a význam zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia. Štruktúra zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia. Interpretácia zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia. Osoby oprávnené na výhody zo zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia. Zmluvná základňa Slovenskej republiky. Uplatňovanie zmlúv automaticky a použitím refundačného systému.