Zhodnotenie vývoja a štruktúry hrubého domáceho produktu - Megyesiová, Silvia, 1969-
Makroekonomické hodnotenie výsledkov vývoja slovenskej ekonomiky. Základné vymedzenie makroekonomických ukazovateľov a ich položiek.