Miliardári
Jubilejný 25. rebríček najbohatších ľudí na svete. Celkové bohatstvo 1210 najbohatších ľudí na svete predstavuje 4,5 bilióna dolárov. V rebríčku vedú krajiny BRIC. V roku 2011 Čína má 115 miliardárov a Rusko 101. Najbohatší z miliardárov - Mexičan Carlos Slim Helú. TOP 20 najbohatších ľudí sveta.