Ochrana hospodárskej súťaže - globálna hospodárska kríza - Zwiebová, Darina
Gobalizácia, najvýraznejší faktor, ktorý ovplyvňuje vývoj svetového hospodárstva a svetového trhu. Určenie národného a globálneho prístupu a určenie pravidiel. Koordinácia postupov vo vnútri krajiny ako aj medzi jednotlivými štátmi. Európa a konsolidácia verejných financií.