Emocionálne aspekty dizajnu a vplyv produktovej sémantiky na dizajn produktov - Knošková, Ľubica, 1965-
Pojem, ciele a funkcie dizajnu. Formy a aspekty dizajnu. Charakteristika produktovej sémantiky. Produkty ako komunikátory významu. Úloha prechodného fenoménu a emocionálnych kódov v dizajne. Využitie emocionálnych kódov.