Nová média, nové příležitosti, nové otázky a problémy - Mačinga, Pavol
Presun tradičných médií z ich "off-line" verzie a jednosmernej komunikácie smerom k on-line obsahu a vzájomnej interakcii s čitateľmi a divákmi. Niekoľko prístupov, ako sa vydavatelia stavajú k otázke on-line spravodajstva. Prepojenie tlačenej a internetovej verzie. Možnosť dohody vydavateľa s najväčšími webmi daného druhu. Ďalšia možnosť - akvizícia existujúceho úspešného projektu. Rokovanie vydavateľstiev priamo s potenciálnymi inzerentmi bez spoliehania sa na mediálnu agentúru. Využívanie televízie veľkými zadavateľmi reklamy.