K niektorým aspektom rozvoja Košického samosprávneho kraja - Andrejčíková, Mária
Pre Slovensko a zároveň Košický samosprávny kraj má integrácia veľký význam pri riešení problémových oblastí akými sú napr. nezamestnanosť, relatívne nízke tempo rastu životnej úrovne, situácia v podnikateľskom prostredí, nízka úroveň PZI v regióne, atď. Analýza vybraných ukazovateľov Košického samosprávneho kraja. Očakávaný budúci rozvoj tohto kraja.