Nekalá súťaž v globalizovanej ekonomike - Majdúchová, Helena, 1963-
Právna úprava hospodárskej súťaže. Súčasť právneho systému Slovenskej republiky a Európskej únie. Ekonomická a právna kategória trhového mechanizmu. Pôsobenie na vývoj konkurencieschopnosti ekonomiky. Problematika hospodárskej súťaže. Ekonomické dopady nekalej súťaže.