10 strategií pro ozdravení
Ruth Saunders, správca spoločnosti Galleon Blue, radí, ako môžu značky s postupným ozdravovaním ekonomiky opäť prospievať. Dôležitosť inovácií. Optimalizácia postavenia značky. Viacej muziky za málo peňazí. Zlepšenie zákazníckej skúsenosti. Zvýšenie efektívnosti on-line kanálov. Správna cenová stratégia. Zvyšovanie efektivity predajcov. Lepšie riadenie vzťahov so zákazníkmi. Optimalizácia portfólia značky. Nové marketingové kanály.