Vydanie predlohy novely štandardu IAS 37 pre oceňovanie rezerv - Tumpach, Miloš, 1970-
V januári 2010 vydala IASB predlohu čiastkovej novely, ktorá by už v najbližšom roku mala ovplyvniť spôsob ocenenia rezerv.