Globálny rozmer ochrany hospodárskej súťaže - Matušovič, Martin
Nový globálny poriadok, nové príležitosti a výzvy pre podnikanie. Potreby globálneho trhu v súčasnosti a v budúcnosti. Nové potreby odberateľov, či spotrebiteľov. Štruktúra podnikateľských subjektov a vplyv na udržiavanie konkurenčného prostredia.