Nehnuteľnosti určené na prenájom a kapitálové zhodnotenie podľa IFRS - Tumpach, Miloš, 1970-
Na rozdiel od účtovníctva na Slovensku, upravujú predpisy IFRS otázku pozemkov a nehnuteľností vo viacerých predpisoch – a to v závislosti od účelu ich obstarania a využitia.