Systematický prístup k riadeniu rizika - poučenie z krízy - Rybárová, Daniela, 1967-
Ekonomické procesy v zostrujúcom sa konkurenčnom prostredí. Rozhodovanie manažérov, ako aj rozhodovanie zamestnancov v rámci svojich kompetencií pri realizácii vymedzenej činnosti. Postavenie a význam manažmentu rizika.