<La> Théorie de motivation de Maslow et son application - Melušová, Elena, 1953-
Problematika motivácie študentov pri výučbe. Motivácia podľa amerického psychológa Maslowa. Pyramída potrieb podľa Maslowa. Päť úrovní pyramídy.