Inovačný prístup pre meranie administratívnej záťaže podnikov - Lajoš, Branislav
Model na meranie individuálnych administratívnych nákladov podnikov a nákladov, ktoré vznikajú v dôsledku existujúcich informačných povinností - Standard cost model (SCM) - model štandardných nákladov. Model nákladovej kalkulácie, aplikácia modelu.