Harmonizácia účtovných štandardov pre malé a stredné podniky - Zoričáková, Viera, 1960-
Malé a stredné podniky a jednotný trh. IFRS pre SME. Európska charta pre malé podniky. Koncepcia a základné zásady IFRS pre SME. Rozdiely medzi IFRS pre SME a úplnými IFRS. Prechod na IFRS pre SME. IFRS pre SME na Slovensku.