Tvorba cien služieb v podmienkach krízy pri zachovaní pravidiel hospodárskej súťaže - Šagátová, Slavka, 1975-
Problémy v podnikoch služieb v období krízy a jej prejavy v oblasti poklesu dopytu. Špecifické vlastnosti služieb v oblasti marketingu služieb. Nárast objemu poskytovaných služieb, význam ich riadenia a cenotvorby.